Jump to content
HWBOT Community Forums

GUN'G'STAR

Members
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by GUN'G'STAR

  1. K404 use only fat or fat32 formatted usb drive. and Instant Flash always fail to find bios if on drive too much files.
  2. resolved. uninstall ATi video driver, clean with DRIVER CLEANER.NET & Driver Sweeper. reset & power off now ok.
  3. nope. software issue. fresh OS install - no signs of problem. sad, with ASUS & Gigabyte mobos this OS setup works good. reinstall infOS, MEI, RST, ATi drv changes nothing. what was the cause of the problem?
  4. got z87oc formula ac. have troubles with restart & shut down from OS, screen goes black & hdd power down but system not restart or shut down, fans still blowing. same thing with 1.20 & 1.60 bioses. 4770k+4gb samsung oem+sapphire 7970+vertex4 ssd+850w psu. default dettings, win7x64. any advice?
  5. @stasioIMHO this thread also for bios collection like previously was made for SB & IB. anyone have bios newer than f4 for z87-d3hp? or maybe know how change uncore multi because it not working with f2 & f4?
  6. http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/LGA1150/MAXIMUS-VI-EXTREME/MAXIMUS-VI-EXTREME-ASUS-0605.zip http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/LGA1150/MAXIMUS-VI-HERO/MAXIMUS-VI-HERO-ASUS-0224.zip http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socket1150/Z87-WS/BIOS/Z87-WS-ASUS-0904.zip http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/LGA1150/GRYPHON-Z87/GRYPHON-Z87-ASUS-1007.zip http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/LGA1150/Z87-K/Z87-K-ASUS-0309.zip http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/LGA1150/SABERTOOTH-Z87/SABERTOOTH-Z87-ASUS-1007.zip http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/LGA1150/Z87-PLUS/Z87-PLUS-ASUS-1007.zip
  7. just finished binning 12pcs of 3226b979 shitty batch, none of cpu can load win at 1,32v
  8. http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/LGA1155/DE100_OS_Limitation_Z77-H77_Series.pdf
  9. maybe this help you http://www.hwbot.org/forum/showthread.php?t=50410
  10. ROG Connect Plus needed, i talking about services in XP, at 7x64 with all services by default works for me also heard TurboV must be closed
  11. don't forget to install ROG Connect Plus, also WindowsManegementInstrumentation & DCOM services must be enabled
  12. hmm...Pi window differs from others, looks like theme style applied only to it.
×
×
  • Create New...