Jump to content
HWBOT Community Forums

phodara

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by phodara

  1. phodara

    HWBOT Forums migrated to Invision Community

    Looks like an issue with XTU can't even export locally now. I uninstalled re-installed gave my user full rights to the intel app dir and all sub-dirs and the destination path in docs for the export file. Still can't export
  2. phodara

    HWBOT Forums migrated to Invision Community

    Or I can manually export out from XTU but I don't see anywhere on hwbot where I can manually upload
  3. phodara

    HWBOT Forums migrated to Invision Community

    I don't see a setting for localization but everything is in English. is there a setting in XTU where I have to enter my hwbot account login and password I don't see any settings for this?
  4. phodara

    HWBOT Forums migrated to Invision Community

    Checking
  5. phodara

    HWBOT Forums migrated to Invision Community

    Manually installed 6.4.19 same problem. I also tried turning my AV software off no luck
  6. phodara

    HWBOT Forums migrated to Invision Community

    ah one sec. one screen says up to date the other says its says ignored updates. Then when I tell it to restore ignored updates it errors out cannot verify. Let me try a manual install
  7. phodara

    HWBOT Forums migrated to Invision Community

    Yes latest version 3/4/2018. Also had same problem with older version
  8. phodara

    HWBOT Forums migrated to Invision Community

    I am running the Intel Extreme Tuning Utility and trying compare online and keep getting An error occurred while trying to upload the profile. I don't see an option in the util to enter my hwbot account info, but I am logged in on the browser. What am I missing? Thanks.
×