Jump to content
HWBOT Community Forums

el_nino

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

10 Good

About el_nino

  • Rank
    kitchen robot

Converted

  • Location
    CROATIA
  1. I submitted those ones with X1650 again, so you could delete old submission. Thanks.
  2. https://hwbot.org/submission/4319916_ This submission was blocked due to old cpu-z, and missing bench details. I did another one (lower) https://hwbot.org/submission/4456612_el_nino_3dmark2001_se_geforce_3_13431_marks/ and was in pending since. So I'd like administrations to either back those old one, or delete 2 irelevant and submit this one from 29th may. Thanks.
  3. When I tried to oc this card I set passive coolers on memory chips, and after fixing zalman cooler I probably crushed or damaged one of memory chips. There was a blurry picture and distorded colours during runing 3Dmark tests. I'll try to fix it but not shure.... :((((
  4. thnx for comment. memory is set on 4-4-4-12 1T and on 1:1 with FSB. couldn't set all tabs without crop. concerning a benchmark it's sapphire X1300XT and I used those gainward 8600GT stock cooler. it holds default freq. 550/405 quite well. temp. was <68°C. during o/c I used attached 60x60mm fan and temp. hasn't exceed 41°.
  5. this is very old bench,around year 2005. unfortunately, i had no custom cooler for my gainward, and forced to use stock instead. recently, i got my 4core-vsta with 6750 CPU, but no gainward any more.
×
×
  • Create New...