Jump to content
HWBOT Community Forums

Devroush

Administrators
  • Content Count

    182
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

23 Excellent

About Devroush

  • Rank
    HWBOT Developer

Converted

  • Location
    Belgium

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Devroush

    Help

    @Broken APEX49 could you be a bit more specific on what issues you are facing? You seem to be able to log in on the forums since you are posting in this thread. Your access to the main site also seems to work since you are able to submit new scores. https://hwbot.org/user/broken_apex49/
  2. @videostar do you still have the save file that you tried to submit? If you can send it to me, I'll take a look.
  3. Thanks for letting us know, it seems there is something wrong with the checksum validation. I've set your score to valid and I've created a ticket to further check on it. https://github.com/COLARDYNIT/hwbot-issues/issues/51
  4. You're using an older version that did not properly support java 8+. Could you try again with the latest version? https://hwbot.org/newsflash/5114_hwbot_prime_1.0.1_released
  5. Hi sumonpathak, thanks for the report! Registration probably failed because the email contained a trailing whitespace character. I'll make some changes so that those get removed in the future. OC India is not showing up in the list of teams because it has been marked as inactive. Your friend should still be able to join the team by going to the team page (https://hwbot.org/team/oc_india/) and clicking "switch teams"'.
  6. Devroush

    Asus K8N

    Massman indeed added the check that only moderators can select the manufacturer. I'm also not sure what the reasoning was. I've changed it again so that users can select the motherboard manufacturer. It's not required, if you leave it blank, search will look through all motherboard models. If you add the manufacturer, auto-suggest will only show models of that manufacturer.
  7. Devroush

    Help

    No need to send your password, I had a look in the logs and I think I know what the issue is. Will let you know once it's fixed @Broken APEX49.
  8. Devroush

    Help

    Yep, he is a member of HWBOT. For which user are you having issues @Broken APEX49?
  9. Did some nickname changes twllmscttnacomcast.net -> twllmscttna pinedo.jonathan -> xelectrowolfx NoobFTW -> yansenharyanto Method -> Maggehagge corbylambert -> corbyj gijs.vermarien -> Gies Convicted1 -> ZMBKLN Lucas Peperaio -> ExPl00iT
  10. The problem was that you were following a user that no longer existed, I changed it in the database. Can you confirm that your wall loads properly now?
  11. Actually, the problem wasn't the length, but single quotation marks. But yea, fixed now . Done.
  12. Devroush

    AMD Radeon 7790

    I've added the reference model to HWBOT, if you want a vendor-specific model added, just ask in this topic. (@Turrican: I didn't add the number of pipelines yet because I haven't got a clue what it is =))
×
×
  • Create New...