Jump to content
HWBOT Community Forums

viper

Members
  • Content Count

    52
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by viper


  1. 45 minutes ago, _mat_ said:

    There is going to be a major BenchMate release first. All my time and effort is going into that.

    GPUPI 4 will still arrive this year though.

    I have no clue what that means. Is this about 3.2 and 3.3?

    Well there are so many previous posts about this matter.

    3.2 definitely has the problem of not saving the data file, as I have tried again with a new cooling system and it's always breaking the saving process as it force closes the app.


  2. 21 hours ago, Leeghoofd said:

    So what did you change  from when it was working? That's the main question you need to ask yourself. 

    The OS remains the same. Only RAM or CPU tweaking.

    And it was never 100% stable before, so I don't think that we can ever be sure of what is causing these problems.

    It can even be the priority (Real time or high) that is affecting it. Who knows except the people who are related to this app?


  3. 21 hours ago, I.nfraR.ed said:

    You can try one of my tools.

    ZenStates: https://zenstates.protonrom.com/

    SMUDebugTool: https://github.com/irusanov/SMUDebugTool/releases

    Due to the changes in firmware, you need to always set some values for the PBO limits. 0 was used as "auto" before, but it's now possible to set 0 as well. I'm not ready with the new version yet.

    You can also use SMUDebugTool if you only need to change the multiplier in OS. You can do almost everything with it, but it's all manual. First tab allows to set the multiplier easily though. It had been tested by the top US guys and it works.

    Thank u for your reply.

    Both tools look interesting. But I would like to know more about the differences between them.

    For example, you are mentioning that SMUDebugtool can change the Multi. But this is also what Zenstates can do, right?

    And about the PBO, where should I set the PBO limits? Are u talking about the BIOS?


  4. I followed the instructions here:https://www.win-raid.com/t4960f52-Solution-Win-Drivers-for-USB-Controllers-of-new-AMD-Chipset-Systems-10.html#msg104403 and it seems that I have win7 installed at a new M2 disc, but there is no way to boot in that system.
    I have a Gigabyte x570 mobo with a ryzen 5 3600x.

    Even if I select to boot into safe mode, I see the drivers getting loaded and then my system justs reboots.
    On my computer there are active 2 more installations of Win10, both running from a 850 SSD disc.


  5. Is there something wrong with the submission page? I tried to submit a new result like 1 hour ago for the ryzen 3600x and although I noticed that the page refreshed with my entries, there were no points calculated. I have repeated the process and still nothing. Now I have checked the rankings and my new result should have been at pos 2, but the list still shows my older result.
×
×
  • Create New...