Jump to content
HWBOT Community Forums

bob(nz)

Members
  • Posts

    295
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bob(nz)

  1. Damn - seems Corsair shipped all their DJR to Germany
  2. Hi Alby - couple of questionsโ€ฆ a) 1 SPD tab or 2 for screenshots? b) does โ€œsame platformโ€ apply to the memory also? Or we can use different kits for different benches? thanks for clarifying, and thanks for all the work to prepare - comp is awesome ๐Ÿ‘
  3. Hi Michael - could I take kit 6 & 10 please?? PM incoming
  4. Hi, was after the following if still available please. 6, 7, 13, 25, 32, 53, 54, 63, 107 7, 13,+ 25 both cards if available, or whatever you have left
  5. Love it - wish I had of grabbed one earlier, but not so easy to access in AU
  6. On a bad mount too dammit!! I am pretty sure I can get another 50-100 Mhz out of this CPU ;)
  7. Yeah Alby fair call - but just interested to see how widespread the issue is. And Allen's comment helps, it appears to be more CPU related...
  8. It is a good question - mine is linked to Apex. Anyone on another board had this problem??
  9. I think my CPU has joined this club, I will test again this evening to confirm. I had a bad crash benching last night, then lost all my frames. Broke system down and quickly checked on watercooled setup = cpu was working fine at normal temps! Will be very sad if this is the case - was SP111.....
  10. Yes it is pretty frustrating - I am now going through the same experience ๐Ÿ˜‚
  11. Haha - wouldnโ€™t be a real competition without drama and controversy ๐Ÿ˜‚ have one of these ๐Ÿบ it should help ๐Ÿ‘
×
×
  • Create New...