Jump to content
HWBOT Community Forums

Search the Community

Showing results for tags 'bug'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • HWBOT News
  • HWBOT Information
    • HWBOT World Tour
    • HWBOT Competitions
    • Benchmark Rules
    • Intel XTU HWBOT Integration
    • HWBOT Development: bugs, features and suggestions
    • HWBOT Software and Apps
    • Submission & member moderation
    • HWBOT OC-Crime Center
    • OC Archeology
  • Members Lounge
    • HWBOT Team Forum RSS
    • Rookies Help Rookies
    • League Discussions
    • Result Discussions
    • Member Discussions
    • Team Discussions
    • Announce event and group sessions
  • Overclocking & benchmarking
    • General hardware discussion
    • General overclocking
    • Intel CPU Overclocking
    • AMD CPU Overclocking
    • GPU Overclocking and Tweaking
    • Nvidia GPU Overclocking
    • AMD GPU Overclocking
    • Casemodding and Rig Aesthetics
    • ARM Overclocking (Raspberry Pi and other devices)
    • Benchmark software
  • Advanced overclocking
    • Extreme overclocking
    • Memory Heaven (air/extreme)
    • Volt modifications
    • Elmor's Lab
  • Offtopic
    • Offtopic
    • HWBOT Marketplace
    • VR Hardware and System Builds
  • Open Benchtable Forum
    • OBT / BC1 Discussion
    • After Sales Support
  • Support
    • Support
    • HWBOT internationalization

Product Groups

There are no results to display.

Blogs

  • CPU reviews
  • Cao đẳng Y Dược TPHCM năm 2018
  • CAO ĐẲNG DƯỢC TPHCM - Trường Cao đẳng Y Khoa Phạm Ngọc Thạch
  • Trường Cao đẳng Y Dược Sài Gòn
  • Cao Đẳng Y Dược TP HCM
  • Cao đẳng Dược Hà Nội - Trường Cao đẳng Y Khoa Phạm Ngọc Thạch
  • Cao Đẳng Dược TP HCM - Y Khoa Phạm Ngọc Thạch
  • Cao đẳng Y Dược TPHCM - Trường Cao đẳng Y Dược Sài Gòn
  • Cao đẳng Dược TPHCM
  • Tuyển sinh Cao đẳng Dược TPHCM hệ chính quy năm 2018
  • Trường Cao Đẳng Y Dược TPHCM
  • Cao dang dieu duong
  • Trường Cao Đẳng Y Dược
  • Văn bằng 2 Cao đẳng Y Dược
  • Need assistance on overclocking intel i5 8300H

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Location


Interests


Occupation


realname

Found 12 results

  1. Hi, Coolaler's 7sec 450ms is listed first: But actually there is a faster 7sec 440ms that is getting no point right now: https://hwbot.org/submission/771553_no_name_superpi___1m_core_2_extreme_qx9650_7sec_440ms The "recalculate ranking" button does nothing, can this be fixed? Thx
  2. It appears the benchmark rules pages are currently borked in that they do not show the rules and only the discussion thread. For example here's what the rules page for Aquamark3 currently looks like: And here's a screencap of a wayback machine snapshot from back in march this year:
  3. Hello, One of my submissions (for Cinebench R15) was blocked due to an incorrect score. But I assure put the correct one and then when i uploaded my XTU profile to describe my machine the score was replaced to my XTU one. Could you correct this kind of bug ? Thank you in advance, IgnisMagister
  4. I posted a Cinebench R15 score for the 6600K, which is a 4 core, 4 thread processor. When I later checked my submission, it says that it went to the x16 core 6600k, which doesn't exist. You can see the error here: Cinebench - R15 overclocking records @ HWBOT
  5. Hello. First of all, i reinstalled the OS. Right before the reinstallation the XTU reads out my systeminformations without any Problems. I did installing all the drivers exactly in the same order as before, but intel xtu now have some issues I can't fix. Using google over hours and testing and deinstalling. I complete reinstalled the OS again, but that wont help me. You will find a Screenshot of the intel XTU window i can see right now. My problem is, that it dont knows my CPU. All the other stuff is completely in the right order with the right specs. If you guys can help me, that whould be realy nice. Best regards Devil ps. sorry for my bad english
  6. Hello, In the "HWBOT League" section, I would like to uncheck the field "I do not wish to participate in the HWBOT rankings." then apply settings by clicking on "Save changes" input below. But there is a 404 page error on the url "http://hwbot.org/profile/editRankings" when I submit the form. Can you check out what's wrong ? Thank you !
  7. Post here the bugs you are having with HWBot.org rev 4
  8. I have the latest version of the HWBOT Aquamark 3, and everytime I want to submit a result i get this error: "You are not using a compatible version of Aquamark: 0.0.1. You can download the latest version here: http://91.121.148.119/downloads/benchmarks/HWBOT-aquamark3-1.0-Setup.exe"
  9. Quote : As PCMark 2004 can make use of multiple processor cores, the rankings are split up by the amount of cores in use. Please select a ranking. But in fact there is no split Option, The amount of Cores are all mixed. Is it a bug ?
  10. For some unknown reason I now got the "contribute 50 points to your team" achievement without ever having been member of a team. Also when I look at the page associated with this achievement it is all blank: http://hwbot.org/community/achievement/1061_contributing_to_the_team
  11. I have submitted a few result today and yesterday. Every single time I get got the following reply from the server: Your browser sent a request that this server could not understand. Request header field is missing ':' separator. kAƒEµ±–Þòí¢“Ï»hŒΗâ[Îû>Õ·’FÜ`“@<a¨ßéž ¼Ô>ÁòAhòÞ@·òAµ6gò¥X÷Âœ'®TŠ The "garbage charcters above being random (I guess the server has converted a binary object to text?) When I go back to the form and fill out the missing pieces and submit the result again the form does work and my result is accepted. I have not attempemted to input any strange characters or anything into any of the fields. I am using Iceweasel 3.0.6 (rebranded Firefox webbrowser).
  12. I was trying to see how high i could push my laptop (loading a lot of appz), while saving validation files, and got a lot of these results: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=920284 Multi 10x? Never seen that before with that CPU... Is it a bug?
×
×
  • Create New...