Jump to content
HWBOT Community Forums

Asus Rampage Formula Socket 775 X48 Pain In The Ass i hope for a little help here guy


Recommended Posts

hello first off greetings from denmark , and then i post my pc riggo here,

 

Cooler Master Storm Scout Midi Tower

Cooler Maser Hyper 212+ Cpu Cool

Core2Duo E7400 2.8 GHZ

Kingston Hyper X 6 GB DDR2 PC-8500

Asus rampage formula x48 socket 775

Nvidia 9800 GTX

Western Digital Raptor 10.000 RPM 150 GB sata 1 system disc ofcurse

Western Digital 1 TB Green Caviar sata 2

Western Digital 320 GB sata 2

segate Barracuda 500 gb sata 2

550 Watts Power Supply no name,

windows 7 ultimate x64 not real licens lol

 

okay first off if any one knows what my problem is, i am much appriciated as i getting sick and frustrated in my head, about this error on my mother board,

 

im not sure if my power supply is 550 watts, but i was told that it was, when i bought it

 

first time i tryed to insert my graphic card nvidia 9800 gtx Zotac Chipset,

it wouldent event show a image on my screen,

then i inserted an 6600LE nvidia card with no issues what so ever,

the problem is, on asus website it says it have 2* pci ex 2.0

but on the site where i bought it, it says pci ex 16* but im

thinking pci ex 16* should support pci ex2.0 yes ?

but then again im not sure where to go on as on

 

the website where i bought this nice mobo to socket 775 , it says in ()

ASUS Rampage Formula, X48, Socket-775

DDR2, ATX, 2xGbLAN, Firew, 2xPCI-Ex(2.0)x16

but further down the page in graphic cards expenansion slots descriptions it does

only say pci-ex 16* or 16* full mode,

 

im thinking could it be defekt mother board or is my power supply maybe only on 400 watts as it is a no name and if so how do i found out of that how many watt it have.?

and if i need a new power supply how big should it be ?

 

im really sorry about my english but i only learned english through american tv shows :D

but my question is , have any one had simmilar issues with same mobo like me ?

or a tottal diffrent mobo perhaps ?

 

i have updated to newest bios ....

not sure it would help at all to down grade it,

 

but the funny thing is

with out graphic card and lan driver installed and only sound driver installed

 

i can watch youtube in full screen divx 720 and 1080p movies in full screen with out lag in sound that kinda wierd huh ?

i hope some one understand my topic well here as i tryed many places :D

 

cheers from djzouloxdk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...