Jump to content
HWBOT Community Forums

Recommended Posts

This OS does not support ram disk size above 124mb when I install, very funny :D - thanks for headsup on the performace edition, might give it a try, I think I started form wrong direction when I made transition to 1151, should have started with full xp and then strip one by one instead of using old built.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest barbonenet

Too lite...http://www.hwlegend.com/bbforum/viewtopic.php?f=219&t=7907&sid=a05625555507f1aca49ffd3dda3420bc

 

Follow this guide(mine) and keep the floppy support too(u can remove oobe)

 

Sent from my E2353 using Tapatalk

Edited by barbonenet

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nice ;)

 

But download Tools not work.

 

I read it all , very nice. When I got to end download link not working. Not too sure what I would need anyways, unless eram stuff?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest barbonenet

Ehwhhe i removed my tools...maybe u need only wahaha(johnlam app) and eram driver cpl....

 

Sent from my E2353 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

@coolice Small request, when you guys eventually update the BIOSes for non-K CPU BCLK unlocking, it would be nice if we can have more DRAM voltage than 2.00V. ;)

 

I have only checked the Impact though, dunno about other boards.

Edited by rtsurfer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoping for a bit of insight. I've tried many times now and when it's trying to copy the drivers I selected to insert from USB I keep getting an error saying it can not copy them. Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Possible reasons for a fail can be floppy support missing on your XP Iso, corrupted files, wrong files (64 instead of 32bit for example when you try to work with 32bit xp)and iirc I had this one or two times when I selected usb uefi as first boot and not usb stick "normal". Very hard to judge for me from distance, if you have correct working files and install named XP.iso it is all I can think of at the moment

 

P.S. please also check your BIOS version if it is XP capable

Edited by websmile

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Websmile, Correct files and BIOS AFIK came from massmans list for the Hero. Have tried different USB slots and booted in normal. Scratching my head right now. I'm going to put a different image on the USB and give it another go.

 

 

EDIT: Must have been a bad image? It's working now thanks

Edited by Johan45

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey TL, does the firmware on the first page for the OC Panel work on the OC Panel 1? Want to flash it, don't want to brick it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hey TL, does the firmware on the first page for the OC Panel work on the OC Panel 1? Want to flash it, don't want to brick it.

 

 

I have been using mine without even flashing, of course some options I don't use and cache ratio isn't there but everything else works fine, but I think they did add firmware on first page for oc panel 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
I have been using mine without even flashing, of course some options I don't use and cache ratio isn't there but everything else works fine, but I think they did add firmware on first page for oc panel 1

 

I bricked 2 of them trying to update, finally just gave up and stuck with the original RVE FW

Share this post


Link to post
Share on other sites
I have been using mine without even flashing, of course some options I don't use and cache ratio isn't there but everything else works fine, but I think they did add firmware on first page for oc panel 1

 

I have done the same, can pause and slow mode fine. Nothing else of course. When it's plugged in though, appear TurboV doesn't work, but I might not have Connect installed.

 

I don't want to brick it like Gunslinger. Been with me from RIVBE to Z97. Want to have it a bit longer....lol

Share this post


Link to post
Share on other sites
I have done the same, can pause and slow mode fine. Nothing else of course. When it's plugged in though, appear TurboV doesn't work, but I might not have Connect installed.

 

I don't want to brick it like Gunslinger. Been with me from RIVBE to Z97. Want to have it a bit longer....lol

 

 

Actually for me a lot of things have worked. So far I have tried bclk, cpu ratio and cpu vcore, and the slow mode and retry all works plus the start button. I haven't tried anything else so I can't confirm, I think it had rve firmware on it

 

also yes my turbov works at same time.

 

The only reason I even tried is because the one that came with my m8e was working funny at first but for some reason seems to work fine now, so I used my old one for awhile

Edited by Strong Island

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have bricked my first OC panel and order another ,you need to update the firmware via previous gen. platform wish someone can post all the procedures/apps here the biggest problem is luck of OC panel 2,there should be an option to buy OC Panel with all ROG boards ,come on guys !

 

EDit; or at list make them available

Edited by coolhand411

Share this post


Link to post
Share on other sites
I bricked 2 of them trying to update, finally just gave up and stuck with the original RVE FW

 

I have bricked my first OC panel and order another ,you need to update the firmware via previous gen. platform wish someone can post all the procedures/apps here the biggest problem is luck of OC panel 2,there should be an option to buy OC Panel with all ROG boards ,come on guys !

 

EDit; or at list make them available

 

May i know both of your ROG OC Panel Firmware Tool version and OS?

Share this post


Link to post
Share on other sites

added new BIOS for Extreme, Formula and Hero, the rest on its way

 

Improves DRAM OC (includes AFR and B-die presets)

Added Execute Disable Bit Option

Support both normal K OC and non-K OC (above 103)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×