Jump to content
HWBOT Community Forums
Massman

Athlon X4 845 | Crossblade Ranger | And so it begins ...

Recommended Posts

i remember having this issue with my crossblade and if i remember you have to have it set in legacy OPROM and other OS in secure boot for XP . hope that works for you

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, ozzie said:

i remember having this issue with my crossblade and if i remember you have to have it set in legacy OPROM and other OS in secure boot for XP . hope that works for you

thank you, I'll try

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 minutes ago, superpatodonaldo said:

thank you, I'll try

i cant be 100% its been so long since ive had the board on, i looked in the user guide and its on page 3-30 under boot menu, 3-33 i think, i do know this if it isnt set right it just wont boot, i know it can be a pain lol

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Even when I boot to 106, and manually raise bclck in OS the multi still drops to 35 on h2o cooling. Am using TurboV, is that the issue? I had it on 120 before on SS with multi 38...am a bit puzzled 🙄 Will try intelli processors 5 and see what happens...

Edited by 12AX7

Share this post


Link to post
Share on other sites

same problem with me; if I boot bckl 106 107 I had multi x38, but applying change with TurboV the multi drops to 35

don't remember how I benched x38 last year :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/16/2018 at 8:34 AM, 12AX7 said:

Even when I boot to 106, and manually raise bclck in OS the multi still drops to 35 on h2o cooling. Am using TurboV, is that the issue? I had it on 120 before on SS with multi 38...am a bit puzzled 🙄 Will try intelli processors 5 and see what happens... 

crossblade  ranger is AMD not INTEL , what has intel got to do with this  ??

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/16/2018 at 6:57 PM, superpatodonaldo said:

same problem with me; if I boot bckl 106 107 I had multi x38, but applying change with TurboV the multi drops to 35

don't remember how I benched x38 last year :(

turn turbo off and all the rest of the shit you '

"dont need",

set it manually, see the differences 🙂

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Funny you read Intel in my comment, the word IS actually there but with a slight twist if you read carefully...I said Intelli (gent) Processors which is the Asus mobo OC tool...it'll fix your problem doing OS OC...But thanks for highlighting it since I agree it could be confusing...nevertheless, our Italian friend got the message!

Edited by 12AX7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×