Jump to content
HWBOT Community Forums
liq_met

Correct it

Recommended Posts

Do you really think just because he uses a mobile CPU, its also a mobile GPU? Stop reporting correct results.

Recalculate

Edited by liqmet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could you please correct the default clock ARM Allwinner H3?
There are many Allwinner H3 Boards with different CPU clock. But the developer of the Allwinner H3  (sun8iw7p1) SoC series (linux-sunxi community dedicated to providing open source operating system support for ARM SoCs from Allwinner Technology - a Chinese fabless semiconductor company) stated a lower frequency than the one specified in the HWBOT CPU section.
Thank you in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 31.3.2018 at 8:58 PM, Liq-met said:

Please correct on true - x3000. http://hwbot.org/hardware/motherboard/p5b-vm/ -Fixed
There are:

p5vm-se http://hwbot.org/submission/3001633_viper_rd_3dmark2001_se_gma_x3000_(g965)_6969_marks/ -Added

foxconn 9657ma http://hwbot.org/submission/1013392_7ikhov_3dmark2001_se_gma_x3000_(g965)_9611_marks -Added

Recalculate for: http://hwbot.org/submission/3572091 (balls don't go, but first place goes him in cubs) -Fixed

and correct those subs: http://hwbot.org/search/submissions/permalink?username=davestarrr&gpuId=1942  -He has no submissions with that card

http://hwbot.org/search/submissions/permalink?username=claudiohonio&gpuId=1772 Cant fix all of them because of bugs. Did what I could.
 
 

@richba5tard Could you take a look at the Aquamark scores of him? Cant fix that.

http://hwbot.org/benchmark/aquamark/rankings?hardwareTypeId=videocard_1772&cores=1#start=0#interval=20

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

hwbot.org/submission/2290382_vermut3_reference_frequency_d865gbf_133_mhz D865GSA :(

http://hwbot.org/search/submissions/permalink?username=rewarder&gpuId=1884 has a few a proof, looks as GeForce GTX 560 Ti OEM or http://hwbot.org/submission/2271127_max1024_3dmark2001_se_geforce_gtx_560_ti_448_101016_marks/ . May be exist an error in version of Gpu-z? Suggest to create a thread on it.

And http://imageshack.us more doesn`t work w/ files? E.g. http://img694.imageshack.us/img694/3911/5200mhz560ti101015marks.jpg

Edited by Liq-met

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, Liq-met said:

hwbot.org/submission/2290382_vermut3_reference_frequency_d865gbf_133_mhz D865GSA :( -fixed

http://hwbot.org/search/submissions/permalink?username=rewarder&gpuId=1884 has a few a proof, looks as GeForce GTX 560 Ti OEM or http://hwbot.org/submission/2271127_max1024_3dmark2001_se_geforce_gtx_560_ti_448_101016_marks/ . May be exist an error in version of Gpu-z? Suggest to create a thread on it. -Those were early GPU-Z Versions which lacked Support for those Cards. No Problem in newer GPU-Z versions

And http://imageshack.us more doesn`t work w/ files? E.g. http://img694.imageshack.us/img694/3911/5200mhz560ti101015marks.jpg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 hours ago, Liq-met said:

When you do wipeout ?http://hwbot.org/hardware/motherboard/px865pe_v2.0/

I did 150 submissions but we have now a java error. Have to wait till Frederik is fixing it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Liq-met said:

fixed

1 hour ago, Liq-met said:

Need more info, don't understand what you want.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...