Jump to content
HWBOT Community Forums

HWBOT Forums migrated to Invision Community


Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Hi! If you've landed on this post directly it's likely you tried to follow a link to our old forums. No worries, all content is migrated, but sadly the old links don't work any more. Use the sear

http://abit.ws/page/en/download/download_driver_detail.php@pFILE_TYPE=Driver&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=I-N73H&pSOCKET_TYPE=LGA775 http://abit.ws/page/en/download/downloa

Here: abit Introduces I-N73H Series Motherboard https://hothardware.com/news/abit-introduces-in73h-series-motherboards http://forums.legitreviews.com/viewtopic.php?t=12608#p88223 Driver

Posted Images

42 minutes ago, Leeghoofd said:

Seems your HWBot account is not linked to the forum account, I tried name changes, password resets,... will need to pass it onto the programmer

Testing as Maxim, if you have loggin probs mail me at albrecht@hwbot.org

Edited by liq_met
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...