Jump to content
HWBOT Community Forums

Recommended Posts

is the overclocker leauges rankings on uat still updating? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Alex@ro said:

Main page is down, tried some specific also down.

 

How about you fix the servers first before changing revision? You have a bricked house foundation yet you are concerned of the cosmetics and lines, your try to fix these as the foundation keeps deterioration and overall your house still has limited usage and issues and eventually it will have no one living in it anymore

Are you talking about uat.hwbot.org? Can you show me a screenshot? It works perfect here. Just like production, it is running on Amazon AWS EC2 Ireland. I can't help it if you don't give specifics.

Please use this to verify it is actually down: https://downforeveryoneorjustme.com/uat.hwbot.org

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, richba5tard said:

Are you talking about uat.hwbot.org? Can you show me a screenshot? It works perfect here. Just like production, it is running on Amazon AWS EC2 Ireland. I can't help it if you don't give specifics.

Please use this to verify it is actually down: https://downforeveryoneorjustme.com/uat.hwbot.org

When I tried to access it last night, it was spitting out Error 500's after about ten seconds of trying to load.  That was around... 22:00 MST (aka about -07:00 GMT).  When I checked this morning at 06:00, it loaded fine, but there were no league or world rankings if you pulled up your profile page.

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, richba5tard said:

Main page or specific page?

Was the UAT link in your post above. Managed to get to the site when I tried again a couple of hours later. Working okay this morning 👍

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, Splave said:

is the overclocker leauges rankings on uat still updating? 

I hope so - I have dropped from 1st to 13th in Extreme 😂

  • Haha 1
  • Confused 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Availability of uat is low, as I frequently refresh the database with production.

Share this post


Link to post
Share on other sites
31 minutes ago, bob(nz) said:

I hope so - I have dropped from 1st to 13th in Extreme 😂

Fame fades away soo fast, Peter - like butterflies in spring 😇 we won´t forget you nontheless, Patrick  🤣🤣

  • Confused 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
27 minutes ago, websmile said:

 we won´t forget you nontheless, Patrick  🤣🤣

Haha - thanks Fred 😝

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am having a lot of Error 500's since last night.

Managed to upload a result after many tries for 32M, but cannot upload a 1M due to Error 500?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just uploaded a score on UAT, seems to be working fine from my end 👍

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think I used the wrong database settings the last time i migrated production to uat. UAT will be down for at least an hour.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just a heads up - Been getting this as of late when trying to go to the main site. I can come here to the forum and then use the link at the top and it's not a problem, it's when I try to go directly to the main site this pops up.

1762770550_Pageloadingproblem-Certificate.thumb.jpg.e4ca5803b7183a75663b41ca5ed361fb.jpg

Edited by Bones

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm, I've added a redirect for www.hwbot.org to hwbot.org but it is not working...? my chrome does not give this error

edit: i see the issue and improved it.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×