Jump to content
HWBOT Community Forums

Bullant - Phenom II X4 960T BE @ 6140MHz - 787 cb Cinebench - R15


subaruwrc
 Share

Recommended Posts

9 hours ago, Radi said:

do you have cold bug issue after 1 or 2 ln² session with your chip ? after 1 or 2 session with my chip i can't go fullpot but don't know why !

Hey mate, yeah for me I have cb if I push memory freq "imc" to high, or have to high nb-CPU volts, you know the volts we use for nb freq.

 

So yeah if you have cb that can start at around -160 to -170 try lowering memory freq a little or try set lower nb-CPU volt the one we use for nb freq, normally once you get it full pot you can then push memory, nb freq and nb-CPU volts 

 

with this chip chip and psc I had problems to start with also, so I was 2160 mem with cb -165 had to drop mem to 2000 and cb went to -180....once I was full pot I could then push 

 

all my chips do it, just some are worse then others and normally lower nb-CPU volt alows me to go full pot, then can smash volts.....,also start with lower nb freq just to get full pot 

 

 

46 minutes ago, l0ud_sil3nc3 said:

Damn that ram freq!

 

Well done Bully.

Hey mate, yeah it'll do 2200 6-8-6-21......but with 5 lrts and trying to work CPU max out, thought not good idea to push memory lol

 

Great to see you around mate 

Edited by Bullant
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...