Jump to content
HWBOT Community Forums
NATA 58

HWBOT does not work?

Recommended Posts

Yeah it's so annoying, I tried logging in at 10:30 AM CET/GMT+1 and it didn't work.

From when I discovered this it's now 13 hours that's down.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Strange thing, I was surfing in hwbot.org database in the afternoon Greece time (before 12 hrs or so) looking for hd6870 results, when I jump into the discussion about new revision (R8? Classic?).  So in this discussion I found the link for the new revision and I follow the link as I was curious about how looked out(https://uat.hwbot.org). I logged in and everything were smooth, descent speed, results browsing OK, but no pictures at all and forum not accesible - the only negative I noticed. Then logged out and tried to continue the database search - huh!!!! No responce from hwbot.org and error on Chrome browser. I thought it was me, but as it seems is something general. Luckily that this forum link works.

Varachio

Edited by varachio

Share this post


Link to post
Share on other sites

While the main hwbot is down is it possible to use the UAT platform to still submit scores and they will recalculate once the main platform is back? or is there any issue doing so?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I wouldn't do this. UAT uses a database taken from original hwbot and I don't think syncing this "outdated" (let it be 2-3 days older before hwbot went offline) to the main db is a good idea etc. They will have a lot of issues when rev8 goes to public so another syncing task should be avoided if possible. Anyway, why can't you wait a day or two?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Results submitted to uat.hwbot.org won't be ported back to the main site as far as I'm aware. It's a test server, normally using a copy of the main database, hence why it'll often be a little out of date.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, TerraRaptor said:

I wouldn't do this. UAT uses a database taken from original hwbot and I don't think syncing this "outdated" (let it be 2-3 days older before hwbot went offline) to the main db is a good idea etc. They will have a lot of issues when rev8 goes to public so another syncing task should be avoided if possible. Anyway, why can't you wait a day or two?

I have no problem waiting... i simply posted a question that is interesting to get an answer on.

With the architecture behind i would imagine its an SQL database containing the data. Then a boint calculation engine and a presentation layer. But i have no detailed understanding of how they built the site

I know the team would not switch between ver7 to  ver8 without announcing so on front page:-)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I got an alert that hwbot went down but as I was on a surprise weekend for my wifes birthday I could not do anything but reboot the server remotely. Unfortunately that did not solve the issue. Sorry about the downtime!

Rev8 on UAT seems to work well and I no longer hear major complaints. It will go live "soon".

  • Like 5
  • Thanks 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...