Jump to content
HWBOT Community Forums
Leeghoofd

The official BenchMate support thread

Recommended Posts

Not really only the profiles, but whenever we submitted an XTU score, it would include in the datafile info regarding the hardware and software used (I think Benchmate gathers even more info) .  This was selectable info available via the submission (see pic1) Unless the bencher specifically wanted to hide his settings ( An option I never understood )

If we could work eg like that we could reduce the Benchmate score window :) 

matt1.jpg

matt2.jpg

matt3.jpg

 

I see nice integration for Benchmate, especially for 2D scores, I guess for 3D GPUZ and GPUZ sensor info will still need to be visible. 

_Matt_ how does benchmate react when we add bclock or change multis during a 3D benchmark? eg 3DMark06 : Run 7GHz for the GT's and 6.8 for the CPU test

 

Edited by Leeghoofd

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't open any App with:

GA-MA790X-DS4 + A64 X2 6000+, Win10 64bit Pro (10.0.14393) fresh install no tweaks, all drivers automatically installed by OS, what can i try to fix?

edit: i can't send a bug report cause i dont go online with this system

 

am2.png

Edited by Digg_de

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 7/13/2019 at 2:25 PM, Bilko said:

I was having this issue as well on my TR4 system (X399 Gaming 7 + 2920X) and enabling the disabling HPET seemed to fix it but now it's back again.

Almost exactly the same process, Benchmate cmd windows pops up, loads then vanishes leaving benchmate client as a background task in task manager and that's where it ends.
About 15 minutes prior this was all working perfectly, Only thing that were changed was the desktop background and memory strap.

New version of Benchmate cleared this up for me, was the same issue @keeph8n had.

Thanks @_mat_!! 😃

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, GeorgeStorm said:

As a side note, if you're injecting a different timer, doesn't that count as modifying the benchmark and therefore isn't it cheating in itself? :/

Not if it gets its own submission category.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Use platform clock true or false is nothing new and of course is allowed. Just look at gpupi results both are used and submitted. 🙂

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 hours ago, GeorgeStorm said:

As a side note, if you're injecting a different timer, doesn't that count as modifying the benchmark and therefore isn't it cheating in itself? :/

Excellent question.

I do understand it's for the greater good, but excellent question none the less.

Edited by Mr.Scott

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello I am new here. Do I have to use this BenchMate for everything? Why is windows 10 banned for like 95% benchmarks on rules page. Do I really have to buy win7 to bench new hardware?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Benchmate 0.8.1 shows wrong CPU/Mem Clock here with my LGA1155 System. CPU-Z 5000/2133, but in Result Screen 5080/2168. I mean it doesnt matter at the Competition cause we need CPU-Z anyway... just for your info. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, iLoveOC said:

Hello I am new here. Do I have to use this BenchMate for everything? Why is windows 10 banned for like 95% benchmarks on rules page. Do I really have to buy win7 to bench new hardware?

You don't have to buy W7. But you do have to use it(or XP or Vista). A "licensed" version is not required. They're convenient. But not necessary for HWBOT scores.

Speaking of rules...you need to familiarize yourself with the General Rules. Wherein you'll find the answer to your question.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, iLoveOC said:

Hello I am new here. Do I have to use this BenchMate for everything? Why is windows 10 banned for like 95% benchmarks on rules page. Do I really have to buy win7 to bench new hardware?

sadly if you are an AMD OCer Win7 is the way to go. If you wan tto use Win8 or 10 better to use the Benchmate tool to validate your results. At the moment you will be limited, but the benchmark range will expand in the future

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi mat, have a problem with spi32 with 0.8.1 , it is run slowly  . with 0.7.1 it's run good but cant upload with 0.7.1. all other bench run well 👍

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...