Jump to content
HWBOT Community Forums
sumonpathak

Bugs in registration process

Recommended Posts

Hello,

One of my friends is trying to join hwbot as a team member, but he is facing problems

1. his email id is not being accepted (not a well formed email address)

2. Our  team (OC India) is not showing up in the drop down menu while registering.
 

I hope this is the right place and it would be awesome if you guys can fix it :)

67149614_461751164372757_518846480446914560_n.png

67304662_758016561268113_8976445094173343744_n.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi sumonpathak, thanks for the report!

Registration probably failed because the email contained a trailing whitespace character. I'll make some changes so that those get removed in the future. 

OC India is not showing up in the list of teams because it has been marked as inactive. Your friend should still be able to join the team by going to the team page (https://hwbot.org/team/oc_india/) and clicking "switch teams"'.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...