Jump to content
HWBOT Community Forums
Sign in to follow this  
1whiteshark1

GT 1030 page not rendering correctly

Recommended Posts

thx for reporting, will be a few days before this will be fixed, Frederik is on holiday atm

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

An error occured while rendering this page:

https://hwbot.org/hardware/motherboard/p8h61-m_lx/

https://hwbot.org/hardware/motherboard/p8h61-m_lx2/

https://hwbot.org/hardware/motherboard/p8h61-m_le_r2.0/ and etc

https://hwbot.org/hardware/motherboard/b75m-plus/

I`m going to Browse processors>   SocketVIAArchitecture>nanoBGA. He such exist?

Edited by Liq-met

Share this post


Link to post
Share on other sites

Why no progress at Achievements? Eternal 37 for "Use a Gigabyte mainboard" . I already added a mobo from GA.

Collect 250 cups and medals.Score goes incorrectly, total 159. Counts in Exel:

79
33
25
25
162

Share this post


Link to post
Share on other sites

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...