Jump to content
HWBOT Community Forums
Sign in to follow this  
MrGenius

alexmaj467 - Pentium 4 1.8Ghz (s478) @ 2267MHz - 2526 marks Black Hole Benchmark

Recommended Posts

How? That singlethreaded score is INSANE for 2267MHz.

EDIT: Those volts too?! W T F over...:eek:

Edited by MrGenius

Share this post


Link to post
Share on other sites

Look at my other results . The higher the frequency the higher the result, the higher the result is not Random but comparable to frequency increase.  If this error program only works in Windows XP, I'm not to blame, use WindowsXP is not prohibited.

 

21.jpg

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm not accusing you of anything. Just confused how that's possible. If you compare it to the other 2 subs with this processor...it just doesn't make any sense. Maybe it's the adjusting priority(no affinity with 1 core/thread). That never seems to make a significant difference for me when I mess with it though. So I never bother. I'll give it a try with BH4 and see I guess.

EDIT: I'm running the same processor, same memory timings(+ 2 more GB), and XP. Priority set to Realtime just hangs the system. And setting it to High does absolutely nothing compared to Normal.

Anyway...the more of your BH4 scores I look at...the less sense it makes. You seem to be consistently scoring WAY higher singethreaded than anyone else with similar hardware/specs. You would think you'd notice that. Maybe not acknowledge it...or explain exactly why. But whatever. It's not for points. So I don't really care.

Edited by MrGenius

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have difficulty with English I write through a translator. I don't know why this is happening. I have with 2014. how did this benchmark always singethreaded high , but in windows 7 it is same low like yours.

Here's another 2014 result , unfortunately, the older 478 results with less frequency I have removed but there just as well.  https://hwbot.org/submission/2674025_alexmaj467_black_hole_benchmark_athlon_1000_(thunderbird_fsb_133_socket_462)_1455_marks 

Here is outcome another user which has 1 place and I have the second place with a lesser frequency.

https://hwbot.org/submission/3067489_aleslammer_black_hole_benchmark_athlon_64_3200_(manchester)_5454_marks

 

I always configure the OS in this way.

But unfortunately it is in Russian, will be of little use, but there is nothing beyond the unknown to configure the OC.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think the test depends on some Windows settings which I have no idea.

I set up the OS the same way every time throughout the years, and I have the results go smoothly according to the frequency of the processor (+ - ) throttling from overheating or something.

 

If you look at two results from Prescott.

Or you each time for different set up windows , or you have some bugs with the benchmark or framework

https://hwbot.org/submission/4202283_mrgenius_black_hole_benchmark_pentium_4_3.4ghz_(prescott)_4828_marks

https://hwbot.org/submission/4092084_mrgenius_black_hole_benchmark_pentium_4_3.2ghz_(prescott)_2596_marks

 

Or is it a bug from too high overclocking and instability of the system . Lower the frequency, at 300MHz pass the test, then raise at 100MHz and pass the test and see the results.

 

Edited by alexmaj467

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...