Jump to content
HWBOT Community Forums
Sign in to follow this  
Jerre

Dual Opteron - Asus KFN5-D SLI troubleshoot

Recommended Posts

Well, long story short: after some time in storage, i wanted to install and boot the system. Just GPU, 2 CPU's, memory,... All installed by the manual. No HDD installed. System won't post, black screen, no beeping sounds, no error led's active... Should i install a HDD, keyb and mouse? I tought this isn't necessary to get a post/boot sequence.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

do you have another PSU and gpu somewhere, my K8ND does not boot with some PSUs or PCie GPUs

Share this post


Link to post
Share on other sites

I could use my corsair 850W, the one i'm using in the oppteron build is a generic aliexpress one ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/22/2020 at 6:12 PM, Leeghoofd said:

do you have another PSU and gpu somewhere, my K8ND does not boot with some PSUs or PCie GPUs

Nope, that didn't work out. Guess it didn't survive storage, or i'm doin' something wrong :s

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...