Jump to content
HWBOT Community Forums
gigioracing

please add motherboard

Recommended Posts

 

How long before the 'bot picks up the new entry and shows it as an option in the autocomplete box for motherboard when submitting/editing a score? And when it does, if the correct text is already there will that just be accepted since it now matches what the database has?

 

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Its there when I add it to the db.

I fixed your submission.

 

Thanks!

 

It still is not working for me; I have 5 other submissions with this board but I can't get them to show the right board, so for now I've deleted the motherbord from the submissions because they were showing the wrong chipset.

 

I tried to submit a "new" score and it shows up that way but with editing an existing submission (see below - x265 and CB scores) it doesn't show up... I must have glitched the system again :confused:

 

cbjaust`s Cinebench - R11.5 score: 3.5 points with a Core i7 4600U

cbjaust`s Cinebench - R15 score: 328 cb with a Core i7 4600U

cbjaust`s HWBOT x265 Benchmark - 1080p score: 10.36 fps with a Core i7 4600U

cbjaust`s HWBOT x265 Benchmark - 4k score: 1.74 fps with a Core i7 4600U

cbjaust`s HWBOT x265 Benchmark - 4k score: 1.7 fps with a Core i7 4600U

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well thats the problem when you submit with a totally wrong board. The board you choose in the first place had the 946GZ chipset.

You can remove the name from the field but the problem is that you still just can choose from boards with the 946GZ chipset. Because you just can clear the motherboards name but not the chipset. In fact you cant see the chipset field. Only admins can see.

Its an annoying bug.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I figure this is as good a place as any to request a couple of corrections to motherboards on two of my scores that I can't fix because of the hidden chipset issue... Would you please chage the motherboard on the following two submissions to ROG Crosshair VI Hero?:

 

cbjaust`s Unigine Heaven - Basic score: 2555.5 DX9 Marks with a Radeon HD 4870

cbjaust`s Catzilla - 576p score: 15247 marks with a Radeon HD 4870

 

I missed the erros when I put these in; I usually type "VI H" and choose the Crosshair when it pops up, but the Maximus VI Hero also pops up and apparently I accidentally picked it, twice, but obviously it can't work with a Ryzen 7 1800X :D

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
I figure this is as good a place as any to request a couple of corrections to motherboards on two of my scores that I can't fix because of the hidden chipset issue... Would you please chage the motherboard on the following two submissions to ROG Crosshair VI Hero?:

 

cbjaust`s Unigine Heaven - Basic score: 2555.5 DX9 Marks with a Radeon HD 4870

cbjaust`s Catzilla - 576p score: 15247 marks with a Radeon HD 4870

 

I missed the erros when I put these in; I usually type "VI H" and choose the Crosshair when it pops up, but the Maximus VI Hero also pops up and apparently I accidentally picked it, twice, but obviously it can't work with a Ryzen 7 1800X :D

 

Thanks

 

fixed

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...