Jump to content
HWBOT Community Forums
Massman

Aquamark3 Wrapper V2 BUG Thread

Recommended Posts

everytime I press compare online, the Application crashs with error. can you pleae help , also the data cant be uploaded thru HWbot.

 

W10

2xRX480

MVIIIG

32GB DDR4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, I'm running at the laptop with intel hd 3000 / Geforce GT and when a saved the file and uploaded its show up in the hwbot submission the Graphics card Intel HD3000, how I change to Geforce ?? cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi, I'm running at the laptop with intel hd 3000 / Geforce GT and when a saved the file and uploaded its show up in the hwbot submission the Graphics card Intel HD3000, how I change to Geforce ?? cheers

 

Submit it as it is then press Edit, it should let you modify. If not, PM me a link to the score.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Im using lastest version of AM3 (v2.55.110). All works fine until I fill validation data at HWBot. System rejects result with following error: "No client version given, required version: 2.55.110"

 

My system is

 

7700K

8800 GTS 512MB

DDR4 2xGB

 

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...