Jump to content
HWBOT Community Forums
xxbassplayerxx

Bugs? Errors? Help me out :)

Recommended Posts

Wrapper won't open GPU-Z, opens new instances of CPU-Z anytime I move a window, and when loading the validation onto HWBot, fills in almost no system info (mostly just score stuff).

 

Does GPU-Z need to be located somewhere special for that to work? How many instances of CPU-Z is it supposed to open?

Edited by xxbassplayerxx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stop breaking it Thomas :) 2 instances of cpuz and 1 of gpuz, both automatically located (if installed) or asks user.

Btw, GPUZ launches next to second cpuz, so it will go outside the screen area if you moved the wrapper window in right corner. Latest 2 versions of GPUZ remember screen coordinates; is it atleast on taskbar or it's not launched at all?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Stop breaking it Thomas :) 2 instances of cpuz and 1 of gpuz, both automatically located (if installed) or asks user.

Btw, GPUZ launches next to second cpuz, so it will go outside the screen area if you moved the wrapper window in right corner. Latest 2 versions of GPUZ remember screen coordinates; is it atleast on taskbar or it's not launched at all?

 

It's not launched. I use the standalone version. Do I need to use the installer?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...