Bruno Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 (edited) @stivut, explica, te rog, ce ai vrut sa spui. Edited April 5, 2016 by Bruno Quote
stivut Posted April 5, 2016 Author Posted April 5, 2016 N-am avut curaj sa ma adresez direct lui Bruno, pentru ca omul este un titan al OC-ului. De asta am comentat la tine, ca stiam sigur ca o sa-i spui:)! Inca o data felicitari!!! Quote
Bruno Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 (edited) @stivut nu sunt titan, ci doar un pasionat. Oricine poate face overclocking, atata timp cat este atras de acest hobby. Daca ai ceva sa-mi spui, spune-mi direct. Imi place sa interactionez cu oamenii, dar nu-mi place sa fiu urcat pe un piedestal. Nu e locul meu acolo. Asa ca, te rog, trateaza-ma ca pe un egal. Nu sunt cu nimic mai presus. Edited April 5, 2016 by Bruno Quote
stivut Posted April 6, 2016 Author Posted April 6, 2016 Diferenta de valoare dintre noi e uriasa! Oricum, apreciez mult modestia ta si faptul ca mi-ai raspuns:)! Bafta maxima! Quote
stivut Posted April 6, 2016 Author Posted April 6, 2016 Diferenta de valoare dintre noi e uriasa! Oricum, apreciez mult modestia ta si faptul ca mi-ai raspuns:)! Bafta maxima! Quote
Recommended Posts