GENiEBEN Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Stivut, nu ala este scorul. Trebuie sa apesi pe OK si iti deschide o fereastra noua cu un scor average. Quote
stivut Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Nu m-am uitat sa vad cum au postat ceilalti, dar nu-i bai, pot sa refac oricand! Multumesc pt atentionare:)! Quote
stivut Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 M-am uitat un pic mai atent, si vad ca forte multi au postat la fel ca mine, nicidecum scorul average. M-am uitat la reguli si am vazut ca e corect asa cum spui tu. Dar daca nu schimba toti de deasupra mea, nu schimb nici eu:))! Quote
GENiEBEN Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 M-am uitat un pic mai atent, si vad ca forte multi au postat la fel ca mine, nicidecum scorul average. M-am uitat la reguli si am vazut ca e corect asa cum spui tu. Dar daca nu schimba toti de deasupra mea, nu schimb nici eu:))! Neavand reguli nu pot sari peste ei, faci cum vrei, dar daca devine benchmark permanent dispar scorurile de genul si e pacat Quote
Recommended Posts