Jump to content
HWBOT Community Forums

superpatodonaldo - Core i7 5960X @ 4900MHz - 2461 marks XTU


nachtfalke
 Share

Recommended Posts

Dont have 5960x but it's same arhitecture...20 load i dont have even at 1.67 vcore......

 

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk

 

8cores is very hot

I know you built a very strong SS ;-)

I'm waiting for mine, alexmx is tuning it for me; but it will be for lower temp instead of heavy loads, 6700k ht off run smoothly at -55/-60°C

Link to comment
Share on other sites

8cores is very hot

I know you built a very strong SS ;-)

I'm waiting for mine, alexmx is tuning it for me; but it will be for lower temp instead of heavy loads, 6700k ht off run smoothly at -55/-60°C

 

is not important what temps you ran on the evaporators , the internal chip temp are important , so i mean DELTA T should be lowered as possible if you know how....for what you had -55 on evap and the chip are at + degree? check with real temp .....that mean heat exchanger between chip and evap are out of range!!!! my 6700k at 1.6v in XTU read all 0 degree ...that mean chip are under sub0 temp ....but my evap is at -48 that mean evap made a good heat exchange with the heat sources!!

Link to comment
Share on other sites

is not important what temps you ran on the evaporators , the internal chip temp are important , so i mean DELTA T should be lowered as possible if you know how....for what you had -55 on evap and the chip are at + degree? check with real temp .....that mean heat exchanger between chip and evap are out of range!!!! my 6700k at 1.6v in XTU read all 0 degree ...that mean chip are under sub0 temp ....but my evap is at -48 that mean evap made a good heat exchange with the heat sources!!

 

obviously always chech the internal chip temp.

With 6700k I had under sub0 temp on bench, still not running XTU.

I'll try when the SS will be ready

Link to comment
Share on other sites

obviously always chech the internal chip temp.

With 6700k I had under sub0 temp on bench, still not running XTU.

I'll try when the SS will be ready

 

my last SS is a beast , 2HP compressor , 1.2kg twin loop evap with dual cap tube.....it hold heavy loads without any problem ...haswell E chip at 1.55v real temps read -5 on all cores !!in heavy loads like wprime, cinebench ...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...