Zleiwk Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Witam bardzo bym prosił abyś odblokował muj profil ponieważ chciałem dopisac sie do Polskiego teamu i nie moge bo jestm na liscie zablokowanych z góry pozdrawiam Quote
DEVILEK Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Witam bardzo bym prosił abyś odblokował muj profil ponieważ chciałem dopisac sie do Polskiego teamu i nie moge bo jestm na liscie zablokowanych z góry pozdrawiam Please unlock my profie because I also wanna try bench for Polish team Quote
bartx Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 (edited) Witam bardzo bym prosił abyś odblokował muj profil ponieważ chciałem dopisac sie do Polskiego teamu i nie moge bo jestm na liscie zablokowanych z góry pozdrawiam You have to talk with proste71 who is our Team Captain. I'm not able to do this for you. Edited January 7, 2010 by bartx Quote
71proste Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 (edited) Witam bardzo bym prosił abyś odblokował muj profil ponieważ chciałem dopisac sie do Polskiego teamu i nie moge bo jestm na liscie zablokowanych z góry pozdrawiam Still blocked ? Edited January 7, 2010 by 71proste Quote
Recommended Posts