Jump to content
HWBOT Community Forums
cbjaust

HWBOT Heaven bechmark wrapper

Recommended Posts

When starting the HWBOT Unigine Heaven Benchmark Application a message appears saying "This is not the official HWBOT version. Do you want to download the official version?" with buttons for Yes and No. Clicking either of the buttons just dismisses the message box and the wrapper works as expected...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Windows 7 Ultimate, Ryzen 7 1800X / ROG Crosshair VI Hero. Is it something to do with the non-official support for that hardware on Windows 7? I've got zeffy's patch (https://github.com/zeffy/wufuc) to allow the updates to keep coming enabled...

Edited by cbjaust

Share this post


Link to post
Share on other sites

I encountered the same message on my Skylake system running Win 7 Pro when I was doing some driver testing. I also found that the message does not appear in diagnostics mode when doing other testing.

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, DrDominodog51 said:

I encountered the same message on my Skylake system running Win 7 Pro when I was doing some driver testing. I also found that the message does not appear in diagnostics mode when doing other testing.

Good point about diagnostic mode, I exclusively run in diagnostic mode since I realized that you do not in fact need any audio services working for it to run successfully.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×