Jump to content
HWBOT Community Forums

Aurosonic

Members
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by Aurosonic

  1. tibx link has been updated. Unfortunately MEGA block it due to authority rights or something. Can't find ISO. I have it on CD but i have no CD-ROM right now so cant make an iso again. So it only tibx left now.
  2. Well, I’ve tried 2004, 2101 and 0098. None of them works as good with memory as 0088.
  3. Just updated my old good 0088 bios to a latest beta 2004 from Asus website for Re-Size Bar support, and the perfomance of 2004 is worse than 0088. My memory RTL on 0088 was 60-61-6-7 perfectly stable for more than a half of year , and on 2004 i can't train RTL higher than 61-62-7-8 . Are there any better bios with Re-Size Bar support ? Thanks
  4. KRIEG MathBenchmark cant be submited giving error:
  5. I've downloaded MaxxMem from official website, but there's no HWBot submission page in this benchmark. All it has is this main window without any scores like others used for submission. There should be this submission window, but can't find it anywhere:
  6. Anyone knows what's wrong with Fire Strike Combined scores ? Why are they fluctuates so much ? Any way to fix this? Here's 3 runs at the same GPU/CPU/RAM freq at same windows 10 session. Absolutely clean system, no background processes running, no throttling etc.
  7. In w7 pcm10 always gives me lower scores. I’d suggest to use win10 for this bench
  8. Yes, tried http, tried without www, it doesn't work and Leeghoofd confirmed it's hwbot bug and it's in todo list, but not prior.
  9. I know, i've been discussing it with Leeghoofd . I've made another run where i've limited it to not exceed 220, but i can't submit it cuz of invalid validation link error: my new result is here: https://www.3dmark.com/pcm05/3230506 and it can't be submited cuz of hwbot engine error when you get in top10 WR it doesn't recognize the validation link. As soon as hwbot will fix this, i'll update my result. So far it's impossible to do.
  10. It has UL link, here's mine for example: https://www.3dmark.com/pcm05/3230506 The problem is HWBOT engine which doesn't recognize validation link if result points are within top10 WR. If it's less than TOP10 WR, submission pass succesfully
  11. Can we also get fix for PCMark05 please ? Impossible to submit results if they are in top10 WR, it's always says invalid validate link
  12. Dual ranks just faster, nothing special
  13. Same here, cant post rsults saying incorrect fm link. Doesnt work for pcmark05 as well.
  14. Is says uploaded successfully for all 4 results but non of them are in my submissions and in rankings:
  15. Does results appear in your submissions as well ?
  16. Try with my Benchmate files ? GPUPI_1B_CPU_115.670.hwbot GPUPI_3.3_1B_CPU_115.980.hwbot GPUPI_3.3_100M_CPU_5.429.hwbot GPUPI_100M_CPU_5.419.hwbot
  17. GPUPi for CPU. I've made 4 subbmissions of GPUPi for CPU (v.3.2 100M and 1B and v3.3 100M and 1B), non of them appeared in my submissions.
  18. Just made 4 submissions for GPUPi (via Benchmate Datafile) and non of them appeared in my submissions. Is it broken atm ?
  19. Cuz for someone tweaks means cheats Under the "cheat" i ment unknown tweak or some kind of settings issue. In my opinion: when someone knows how to tweak system and don't share tweaks with others - some kind of cheating Although it's not
  20. Found an issue! Who would have thought that forcing off v-sync in nvidia control panel could lead to such perfomance drop when it's usually improves it by removing limits. It's the first benchmark with such issue in my experience. Here's v-sync forced off: And here's by apllication default:
  21. Heres subtests comparisons. To me it looks like some kind of cheat. Ive tried to simulate same config with 3 cores active, no HT, same Windows 7, same cpu/gpu (although gpu frequency doesn’t affect scores much), and im still at around 250k points. heres his result submitted on hwbot: https://hwbot.org/submission/4644564_nata_58_3dmark03_geforce_rtx_3080_280015_marks
  22. How is it possible that i’m getting 30k lower points at the same cpu/gpu/OS config even with higher clocks? what’s the issue or secret tweak for this test? https://www.3dmark.com/compare/3dm03/6548254/3dm03/6548414#
×
×
  • Create New...