Jump to content
HWBOT Community Forums

tomekmak

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tomekmak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Is there any problem with hardware database ? Second day i can't browse anything:
  2. All of them was with SS 😉 But this is not the problem, i can easily rebench it, just want to know that i can resub, and they will be there.
  3. Most of my latest sumissions are gone too.
  4. Is there any way to make GPUPI work with windows7 ? I tried on many ways, it crashes on hwinfo, i disabled detection. Now it crashes when i try to submit score to hw bot or save result. I tried all CL's from Intel, from AMD and so on.
  5. Another question. If i submit 4 scores with different hardware does it counts ? For example the same motherboard but 4 different cpu's ?
  6. [quote] yes but you couldn't submit the 7 core score 😛 [/quote] So if i do score with for example on i5 2500k with 1 core disabled it will be ok ?
  7. [quote] nope, only for the 7core score... [/quote] It was changed ? Now i see 8 cores ? 7 cores was doable by disablng some in widows, same for 3 and so on.
  8. Unigine Superposition verification - only for paid access ?
  9. Is there any way to add/integrate some other than default benchmarks to bmate ?
  10. Awesome support from _mat_. Thank's a lot. Enabling soundcard in BIOS caused BM is up and running.
×
×
  • Create New...