Jump to content
HWBOT Community Forums
Massman

Aquamark3 HWBOT Edition wrapper available for download!

Recommended Posts

Starting the wrapper in XP SP3, I get "please install the 64 bit patch of Aquamark". :confused:

Fix?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Later this week, we'll also publish a full installer which includes Aquamark3.

 

Please include 64bit patch with installer. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok the patch works for me but i have another problem, right after the bench finish the screen gets black, i can't see a result and there is not a way to go to desktop. I have to reset the system.

 

Win 7 X64.

 

stealth

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ok the patch works for me but i have another problem, right after the bench finish the screen gets black, i can't see a result and there is not a way to go to desktop. I have to reset the system.

 

Win 7 X64.

 

stealth

 

Does the same happen when you run just Aquamark (without wrapper) ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Does the same happen when you run just Aquamark (without wrapper) ?

 

It seems the problem caused by the patch, uninstall and install aquamark again and running just fine without the wrapper.

 

Trying to upload an attachment...

 

stealth

Edited by stealth

Share this post


Link to post
Share on other sites

Working Ok with my daily Win7 x86 no-SP1: http://hwbot.org/submission/2234615_

Will try it on bench XP/Win7/Win8 later.

For better compatibility with new hardware, replace ancient version of direcpll.dll (v4.10.01.53, released in 2004 year) in this archive with the latest one (v4.10.01.95, released in 2009) from EnTech Taiwan site: http://www.entechtaiwan.com/files/direcpll.dll

Share this post


Link to post
Share on other sites
Working Ok with my daily Win7 x86 no-SP1: http://hwbot.org/submission/2234615_

Will try it on bench XP/Win7/Win8 later.

 

For better compatibility with new hardware, replace ancient version of direcpll.dll (v4.10.01.53, released in 2004 year) in this archive with the latest one (v4.10.01.95, released in 2009) from EnTech Taiwan site: http://www.entechtaiwan.com/files/direcpll.dll

 

Very good tip, thank you! I remember I had to do this too to get AQ3 working on a HD6850 + win 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

That did the trick, changed the direcpll.dll with the latest version 4.10.01.95 and the bench works with the wrapper under win 7 X64.

 

Thanks S_A_V.:D

 

One more question... usually when we bench we are not connected to the net, if i want to save a file to submit later what exactly i need to do? As what file i need to save it?

 

Thanks a lot.

 

stealth

Share this post


Link to post
Share on other sites
You click "save result" and upload that file to hwbot :).

 

Sorry but i don't get it... when i press "save result" a new window opens, at the bottom there are two fields i need to fill. The first one asks me for a "file name" and the second for "save as". What do i need to put on these two fields?

 

stealth

Share this post


Link to post
Share on other sites

@stealth: weird, i don't get that. I think first field is filename and second field is file extension? The extension can be anything you like, I usually use ".hwbot" to remind me it's a file I can upload.

Share this post


Link to post
Share on other sites

When clicking Save-Result, if the user didn't click the create Screenshot button, can you put up an error message? Without clicking that create screenshot button, and then saving the result gave me an error on the submission file upload.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...