Jump to content
HWBOT Community Forums

HWBOT R6 (OC-Esports.io) Bugs/Features - Report bugs or request new HWBOT features here


Massman
 Share

Recommended Posts

The links for divisions 4 and 5 in the article are incorrect:

http://oc-esports.io/#/round/roadtopro_challenger_season0_division4_round1%22

http://oc-esports.io/#/round/roadtopro_challenger_season0_division5_round11

 

Minor mistake, but I'm just pointing it out!

 

Exciting stuff guys, I'm so happy with the upcoming changes. The overclocking scene has been in need of something refreshing for quite some time now.

 

Pieter I have some questions:

1) Won't there be any divisions with air/h2o cooling? As far as I understand, none of the divisions has cooling limitations, correct?

2) Will the division champion of each season win a prize? Doesn't have to be something expensive, I just think it would bring some extra motivation.

3) What are the limitations for division 6?

 

 

Again congrats on everyone who chimmed in, looks awesome so far! :)

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

I can't read more from the first page

http://oc-esports.io/#/article/2545/hwbot_esports_launched

 

Also I assume once you've logged in you can click on your username to bring up some extra options? for me it just logs me straight back out.

 

Interesting hardware limitations for these though ;)

 

http://oc-esports.io/#/round/roadtopro_challenger_season0_division3_round1/1732/superpi_32m

http://oc-esports.io/#/round/roadtopro_challenger_season0_division3_round1/1733/maxxmem_read_bandwidth

http://oc-esports.io/#/round/roadtopro_challenger_season0_division3_round1/1734/xtu

http://oc-esports.io/#/round/roadtopro_challenger_season0_division3_round1/1735/cinebench_r15

 

Edit : In terms of the Bulldozer/Piledriver league, wouldn't it be better to have a lower end card like a 270X/GTX 760 not so much a 290X or 780Ti

Edited by ObscureParadox
Link to comment
Share on other sites

I dont have the option to participate in any of the divisions and stages.

 

Can somebody have a look.

 

Am i doing something wrong ?

I dont know.

 

It has an exclamation in every stage comp.

"A verification screenshot is required. "

 

In the meanwhile , somebody please move my submissions to :

 

Challenger 2014 Div II Round 1 - XTU 5GHz.

http://hwbot.org/submission/2645657_tasos_xtu_core_i5_4670k_1086_marks

 

and

 

Challenger 2014 Div II Round 1 - Cinebench R15

http://hwbot.org/submission/2645667_tasos_cinebench_r15_core_i5_4670k_732_cb

 

 

 

Thank you.

Edited by TASOS
Link to comment
Share on other sites

Limitations aren't validated when you submit an score.

 

Example:

 

Take a look of Div III, description says that CPU is limited to APU and G3258 but you can see scores with 477K, 1090T, 5930k among others.

 

http://oc-esports.io/#/round/roadtopro_challenger_season0_division3_round1/1732/superpi_32m

 

I think I copy-pasted the wrong excerpt. I've fixed it.

 

I still have problem with XTU submissions.

It doesnt accept any score for the challenger series.

 

Does anybody have some time to take a look at this ?

 

It's because you don't have a verification screenshot in your submission. Please try submitting using this link and attach a verification screenshot:

 

http://hwbot.org/submit/competition_stage/1726?esports=true

Link to comment
Share on other sites

 

It's because you don't have a verification screenshot in your submission. Please try submitting using this link and attach a verification screenshot:

 

http://hwbot.org/submit/competition_stage/1726?esports=true

 

But i have verification screenshot , that's odd ???

 

You cant see it ?

 

http://hwbot.org/submission/2645657_tasos_xtu_core_i5_4670k_1086_marks

Link to comment
Share on other sites

No, you have a system picture attached to the score. That's different from a validation screenshot (it's a different field).

 

Sorry , but

 

We are talking about XTU here.

There is no obligation for validation screenshot in this bench.

You just upload the data file and a system picture.

 

http://hwbot.org/submission/2645657_tasos_xtu_core_i5_4670k_1086_marks

 

???

 

The link you quoted me is for FS extreme.

Link to comment
Share on other sites

Yeah, it's not necessary for the HWBOT.org database, but it is required for the competition. It's just an additional requirement to participate in the competition.

 

Have a look again ... you are driving me crazy :D

There is no such tab.

 

No TAB for uploading a verification picture.

attachment.php?attachmentid=2482&d=1413201552

 

New submission , two pics included (bench screenshot and system pic) ... Nothing changed !!!

http://hwbot.org/submission/2649460_

attachment.php?attachmentid=2480&d=1413201552

 

When i press edit at the right side of the page (inside the yellow marked area) i get an http error.

attachment.php?attachmentid=2481&d=1413201552

 

 

When i try to edit from the top of the page (under options) i get into editing , but there is no image verification field.

Look at my pictures.

Edited by TASOS
Link to comment
Share on other sites

Now the other way arround ...

 

I go to submit from the oc-esport link

http://oc-esports.io/#/round/roadtopro_challenger_season0_division2_round1/1729/xtu_5ghz

 

 

At the buttom of the page there is a submit button.

attachment.php?attachmentid=2483&stc=1&d=1413202712

 

When pressed you get an instant error message

attachment.php?attachmentid=2484&stc=1&d=1413202681

 

You say "what the heck" ignore it.

At least , there is an image verification field ... and system pic too (yupi ya ya):banana:

attachment.php?attachmentid=2485&stc=1&d=1413202760

 

You start filling all the fields , with your system specs ...

Hey , wait ... there is NO field to upload the XTU data file !!!

 

You say "what the heck" ignore that too.

Let's press the submit button at the buttom of the page.

attachment.php?attachmentid=2486&stc=1&d=1413203463

 

Guess what ?

It takes you back to HWBOT XTU submission page ... to upload the data file.

attachment.php?attachmentid=2487&stc=1&d=1413203858

 

And all the fields you filled earlier with system specs , are gone.

You start all over again.

attachment.php?attachmentid=2488&stc=1&d=1413204209

attachment.php?attachmentid=2489&stc=1&d=1413204209

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Emails.

 

I'm not sure if this is a Rev6 thing, or HWbot in general.

 

I just got a new email today that theres a ROG competion happening. Awesome.

Check the website, it started 5 days ago.

 

WTF.

 

Could we maybe have an email when an event is created, or started, not a week after the fact?

 

This isn't limited to this one event, all emails from oc/hwbot are days/week after the fact for notification of new competitions.

Link to comment
Share on other sites

eSports site generally performs bad.

A lot of times when I open a subpage/stage, loading json stage data takes about 2+ seconds and during that time the site is not responsive at all.

There are also some JS errors about MagnificPopup.

 

It also often does not remember my credentials, although I always select the checkbox. Haven't checked the cookie expiry period, maybe something is wrong with the cookie, since it works for me on every other site (incl. Hwbot), but not eSports.

Edited by I.nfraR.ed
Link to comment
Share on other sites

Hi infrared, I installed oc-esports.io 1.2.1 this morning and it contains a lot of speed improvements + remember me cookie fix. Now that all javascript, json and css is both minified and zipped, it gets very good speed results according to google website speed test and pingdom.com. We also upgraded to a 6x faster Amazon Cloud cluster to serve your needs.

 

Can you point to a specific page which is still slow for you?

 

If you encounter a javascript issue, please take a screenshot and report the bug. I haven't seen a magnefic popup error yet, so that will probably not have been fixed.

Link to comment
Share on other sites

If you go to chalkenger division from HWBOT you get there. Then go to another. Click pro oc at top, then pick challenger drop down and select division. Division comes up with red spot to click for more information, then grt 404 error for division information.

 

You have to go back to hwbot to pick the challenger you want to look at.

 

Hope that makes sense.

Link to comment
Share on other sites

Emails.

 

I'm not sure if this is a Rev6 thing, or HWbot in general.

 

I just got a new email today that theres a ROG competion happening. Awesome.

Check the website, it started 5 days ago.

 

WTF.

 

Could we maybe have an email when an event is created, or started, not a week after the fact?

 

This isn't limited to this one event, all emails from oc/hwbot are days/week after the fact for notification of new competitions.

 

The emails are sent manually.

 

Problem is that in a lot of cases competitions are organized pretty much a couple of days before they actually launch. We always ask for a 3-week up front notification, but in general the final "green-light" for a competition is given a couple of days before the start (with the PR available less than 24h before the start).

 

We try to inform people as fast as possible, actually.

 

eSports site generally performs bad.

A lot of times when I open a subpage/stage, loading json stage data takes about 2+ seconds and during that time the site is not responsive at all.

There are also some JS errors about MagnificPopup.

 

It also often does not remember my credentials, although I always select the checkbox. Haven't checked the cookie expiry period, maybe something is wrong with the cookie, since it works for me on every other site (incl. Hwbot), but not eSports.

 

Do you still have these issues? V1.2.1 should be a lot faster in general, and also the cookie issue has been resolved.

 

Sorry, I should have been more specific. There is no option to log in via HWB when trying to submit HWBot Prime from a mobile device.

Bottom line is, I can't log in to submit.

 

Hm, HWBOT Prime works okay here?

 

attachment.php?attachmentid=2772&stc=1&d=1423538750

 

If you go to chalkenger division from HWBOT you get there. Then go to another. Click pro oc at top, then pick challenger drop down and select division. Division comes up with red spot to click for more information, then grt 404 error for division information.

 

You have to go back to hwbot to pick the challenger you want to look at.

 

Hope that makes sense.

 

I tried the following path:

 

HWBOT -> Link to Challenger Div I -> Click Road To Pro -> Click on Division III shield -> brings me to Challenger Div III roadmap.

 

No 404.

 

That being said, or written, we did fix a small bug for the challenger divisions yesterday, so maybe that was the issue.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...