Jump to content
HWBOT Community Forums

[FS] Cheap B-Die


Recommended Posts

The model is F4-4266C19D-16GTZA. They've only been used for about an hour, tested to function. I have original packaging, just not on me atm.

Asking $225 $200 $190 $175 including shipping to US, more than happy to pay the fees for PayPal Goods & Services myself.

OC tests hopefully coming nearer to Christmas, if I can get my rig completed and figure out how to install XP on a partition. No promises yet though.

Does 3866 12-11 220 1t at 1.85v, 0.83vtt. RTLs auto. Doesn't scale any higher for some reason, could be board, could be kit.IMG_20181208_194525093.thumb.jpg.b286e2346611863b41c34b64022067ba.jpgIMG_20181208_194545631_LL.thumb.jpg.143d99fbc66dff8df3523648064d8bf0.jpg1116685993_386612-11pass.PNG.f21e2bb055f05706762d07540c2f7e59.thumb.PNG.26cf7f3f30daf441b797a0e0b04cd31d.PNG

Edited by AutisticChris
  • Like 2
Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

dont want to be rude but, youve been trolling around the whole marketplace since months about asking for results from anybody without even willing to buy anything and now you put something up fs without a single screenshot... seriously dude.

  • Like 2
  • Thanks 2
  • Haha 1
  • Confused 1
Link to post
Share on other sites
33 minutes ago, Achill3uS said:

dont want to be rude but, youve been trolling around the whole marketplace since months about asking for results from anybody without even willing to buy anything and now you put something up fs without a single screenshot... seriously dude.

Thanks, will remember your advice. I have been pretty hyperactive recently :P

Edited by AutisticChris
  • Like 1
Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Update on testing:

Have my setup now, but having odd problems. 3866 12-11 1t tight 1.85v tight posting consistent on Impact but can't make it to os :( Idk if bad kit or lack of OC knowledge.

Will dive deeper into settings this weekend. Not touching 32m yet, only gb3.

Edited by AutisticChris
Link to post
Share on other sites

reset the cmos, allow it to boot back into the os , set what you want on and off in the bios,  if it does  then increase your cpu mhz by multiplier , in turn that will increase ram speeds, when it doesnt boot , then drop your ram speed to then next lower mhz of the ram , then go back to the ram speed,  when you get as high as you can go on both cpu and memory you will may  have to increase the voltages on both, try to do it with as low voltage as possible,  it is a good simple way to test both cpu and memory to give you an idea of what they are capable of doing basically at stock settings, then you can start tweaking the both as you have a guideline on what they can and will do, save it in your bios profile settings so you can boot straight back into those settings then you can go from there

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

look, read the name ...AutisticChris

i had a go too some months ago then i realised, when people are austistic, they can either do it quickly or it doesnt compute and depends on the disability severity ... give him a go and help him, least hes got the balls to have a go with a disabilty, like that , more than i can say for a lot here and other places , did you ever stop and think hes busting his ass to try get things right ??, wheres your heart ???

 

  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

I highly doubt that you reached the limit of your vtt.

Interesting fact,i play with vtt values from 0.90 to 0.95 on different freq and it passes certain bench.

For ex, 4133 works with 2.0v /vtt 0.937, 4160 with 2.05/vtt 0.950 , and 4200 with again 2.06 /vtt 0.931.

Play with these back and forward,my 8700k also needed 1.26 vccio for max freq,tested on Gb3 ,on 1.23 wasn’t stable anymore.

 

Edited by suzuki
  • Like 3
Link to post
Share on other sites

Have you got your IOL/RTL's set properly? 49/50/6/6 for 4K & 50/51/6/6 for higher. And it's not the IMC, you have my screens of that chip running 4133 12-11 on mocf.

Vdimm @ 2.0V real

VTT @ 0.850 - 0.900V

IO & SA @ 1.35V 

These settings should work for 4K 12-11 at the very least. BTW have you tried running 12-12 first to see if it'll post at higher speeds? I know one of my kit's will not boot straight 4K 12-11 but it'll do up to 4133 12-11 fine if I first boot it at 4K 12-12.

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...