Jump to content
HWBOT Community Forums

Recommended Posts

39 minutes ago, speed.fastest said:

Both can do fine but Apex is desgined better for benching.

Thank you👍

V readouts, nice board

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, dumo said:

Gene or Apex for benching?

For ambient gene is enough. And if you use it for daily use and have more than 1 nwme, i would go for gene. You can use the m.2 from pch. On apex if you put 2 nwme on dimm.2 your pcie slot will run x8.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/1/2019 at 8:19 PM, suzuki said:

I get code Cc on debug imediatelly.

I tyred one by one and 2 together,same code.

when i put a regular hof stick in pair with a goc oc lab they both get CC code and no boot.

My Gskill (both rgb and non rgb ) work well,the same goes for my non oc lab edition kit,works well.

can one of you guys try bios 0802 and this type of sticks?

clean up Socket and CPU PCB,  it will run again 😉

Edited by P5ych0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Apex 11 for daily . (9900k @ 5000 offset voltage, RAM 4400 C19)

What i have noticed:

- restarting takes too long

- getting into OS from sleep takes too long

- running prime95 for stability test i've noticed that while cpu keeps 5000 on all cores sometimes one or two cores drop to 4700. ( non avx prime95)

Anyone else noticed that, and maybe knows a fix?

Edited by miker2ka
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, i think it's because of the svid enabled, can't run offset voltage with svid disabled.

And the slow reset i think it's because of the high ram speed, it's the first time i used such high speeds for daily.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On ‎1‎/‎15‎/‎2019 at 5:35 PM, Gunslinger said:

Middle of flipping January and still no Apex...

Middle of flipping February and still no Apex...

They must not expect strong sales in the US market 9_9

  • Confused 1
  • Sad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, miker2ka said:

Yes, i think it's because of the svid enabled, can't run offset voltage with svid disabled.

And the slow reset i think it's because of the high ram speed, it's the first time i used such high speeds for daily.

You can change all power limit to max with svid enabled.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No gene apex...no problem. Back to to basic clocking with hero :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey guys, need professionals help. I'm on XI Formula with latest 0805 bios and G.Skill F4-4266C17-32GTZR kit. Been working on stock XMP frofile with tightened secondary and tertiary timings. 

One of memory sticks seems died. I'm getting instant CC post code in each slot. Other sticks works fine.

There's nothing i can do right ? And it's warranty time ? Been working with this config for 3 month. Suddenly during 

game my system hangs and i won't be able to boot again untill find this dead stick.

 

5250_5050 1.341v 550GFlops LinX.341v 550GFlops LinX.341v 550GFlops LinX.png

Edited by Aurosonic

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/9/2019 at 9:27 AM, miker2ka said:

For ambient gene is enough. And if you use it for daily use and have more than 1 nwme, i would go for gene. You can use the m.2 from pch. On apex if you put 2 nwme on dimm.2 your pcie slot will run x8.

Correction, unlike the gene or extreme the dimm.2 module on apex is linked the the PCH not CPU.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/9/2019 at 7:12 AM, speed.fastest said:

Both can do fine but Apex is desgined better for benching.

Main issue of Gene is the single bios. Otherwise would be perfect for daily.

  • Confused 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I didn't get to test m10a vs m11a. Did anybody noticed any difference regarding the bios voltage required for same test same CPU (e.g. CB15  CPU@5000)?

Edited by miker2ka

Share this post


Link to post
Share on other sites

On m11a i have only usb 3.1 gen 1 and gen2. I have the legacy support enabled. What do you mean by lower ? Usb 3.1 gen 1 or the usb 2.0 connector from the bottom pf the board?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seems I cant make it public from phone (need to accept requests) .

Will adjust in a couple of hours when I get back home.

  • Like 3
  • Thanks 2
  • Confused 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×